5 maart 2018

Morgen ben ik jarig en ik wil helemaal niks.

Morgen, 6 maart, word ik 36. Dat vind ik persoonlijk een heel mooie leeftijd, vooral om het getal 3-6 (9-12-15-enz). En bovendien, als je het op de Amerikaanse manier schrijft, word ik 36 op 3-6. Daar word ik blij van. Nog blijer dan toen ik een keer uitcheckte en er nog €3,14 op mijn OV-chipkaart stond.

Ik heb alles al!

Ik hoef niks

Ik hoef echter geen cadeaus. Mijn huis puilt uit van de spullen. Ik heb nergens om nieuwe dingen op te bergen, en vooral: ik heb niks nodig. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Natuurlijk kan ik een aantal hele grote dingen bedenken die ik nog wil hebben (nieuwe keuken, Tesla), maar dat zijn geen dingen die je voor je verjaardag vraagt.

Ik wil geen spullen

Eerst had ik bedacht dat ik van niemand iets duurders dan €10,- wilde. Dan krijg ik tenminste niet iets heel duurs, waar ik dan eigenlijk toch niks mee doen. Maar ja, dán krijg je de echte troep. Denk Action, Big Bazar… Daarom dus: niks. En daar maak je me echt héél blij mee.

Ik wil wel…

Ik begrijp dat het ook leuk is om iets te geven. En door cadeaus te weigeren ontneem ik anderen een lolletje. Ik heb daarom een aantal dingen bedacht die ik wel heel graag wil, maar geen ruimte innemen. Van mijn ouders krijg is zo’n DNA test, van MyHeritage. Dat vind ik echt supercool. Ik ben heel benieuwd waar ik volgens mijn DNA nou vandaan kom. En misschien heb ik wel verre familie aan de andere kant van de wereld!

Liefde

Van mijn kindjes wil ik gewoon een mooie tekening. Van Rogier een leuke date. Mijn broer is al jaren mijn technische blog hulplijn. Verder zou ik heel graag de gouden tip voor een huis in regio Haarlem/Velsen willen hebben. Max. €325.000 inclusief verbouwen, onder het kanaal en met slaapkamers en werkkamers voor ons allemaal (dus 6 à 7 kamers).

Inzamelingsactie

Stel nou, dat je me alsnog iets wil geven voor mijn verjaardag. Dan mag dat. Ik heb mijn verjaardag gedoneerd aan één van mijn favoriete goede doelen: Plan Nederland. Via Facebook heb ik een inzamelingsactie aangemaakt, daar kun je iets doneren. Hoeft niet, mag wel!

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageren Kim 7 maart 2018

  Ik begrijp 3,14 niet…:-(

 • Reageren Tillie 5 maart 2018

  Nee niet verhuizen hoor ik geniet zo van die kleine mannetjes. En natuurlijk ook van jullie. Top buren.
  En dan mocht ik van jullie ook niet verhuizen.
  Geniet morgen van een heerlijke dag.
  Groetjes van Tillie

 • Reageren Ingrid 5 maart 2018

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Een mooie leeftijd inderdaad, 36. Ik moest erg lachen om je 3,14 op je ov-chipkaart! Het idee van een goed doel voor je verjaardag vind ik wel mooi. Nu vraag ik nog vaak geld, omdat ik dat toch altijd te kort kom, maar hopelijk is dat in de toekomst anders.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge