6 juli 2015

#Mag ik ff zeiken

mama complain someecard

 

Deze tag las ik gisteren bij Mamaliefde en is bedacht door DoorMariska.

Ik heb nu net vakantie, gelukkig, drie weken, dus op het moment heb ik niet zoveel te zeiken. De afgelopen week zat ik er echter best wel doorheen, en heb ik echt wat afgezeken. Terwijl ik juist een hekel aan zeikers heb!!

#Mag ik ff zeiken – Alweer een nieuwe moeder

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Eh, mensen die zeiken. Ik bekijk het leven graag van de positieve kant, en als iemand zeikt gaan mijn nekharen overeind staan. En ja ik ergerde me aan mezelf dus de afgelopen week…

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Automobilisten die zich niet houden aan de ‘Rechtdoorgaand verkeer heeft voorrang’-regel. Verkeer betekent álle weggebruikers, dus ook voetgangers. Dat weten sommige automobilisten niet of ze weigeren het… En waar ik ook een hekel aan heb zijn auto’s, motoren, brommers, scooters en fietsen die op de stoep geparkeerd staan. Hoe moet je er dan langs met de kinderwagen?

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Kaasfondue. Ik vind het zo vet en zout… Ik hou heel erg van kaas hoor, ook ergens op in de oven, maar je gaat toch niet ál je eten onderdompelen in de gesmolten kaas?

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?

Nergens over eigenlijk, helemaal tevreden 😛

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Lastige vraag… Ik heb een tijd in de HMH gewerkt, en ik dacht van te voren vaak dat ik een artiest of band verschrikkelijk zou vinden, maar dan viel zo’n concert eigenlijk altijd mee. Alleen na een avondje met die zeikerige rockbands, zoals Nickelback en de Editors kreeg ik wel een beetje een depressief gevoel.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

Stofzuigen! En dweilen. En ramenlappen. Ik doe het lekker gewoon niet.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Een pop-up met geluid… Dan schrik ik me rot.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Nederlandse master-chef-achtige programma’s. Gewoon omdat de kandidaten het niet kunnen… En ze dus de hele tijd afgezeken worden, haha.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?

Lippenstift, ik probeer het wel eens op te doen, maar ik kan het niet, en ik vind het gewoon niet mooi staan bij me.

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Mijn vriend die nu net zeikend van zijn werk thuiskomt. Zo komt hij standaard thuis. Niet alleen van zijn werk trouwens hoor, ook van zijn opleiding en zijn stage. En van het boodschappen doen, of gewoon even wandelen of rondrijden. Hij zeikt eigenlijk best veel, hij houdt juist van zeiken. We vullen elkaar perfect aan dus!!

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Esmeralda 13 juli 2015

    Haha leuke tag, heerlijk om af en toe even te zeiken toch?

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge

    Populaire berichten

    Follow