27 november 2015

Jim’s eerste verjaardag

Jim is alweer één jaar oud en dat hebben we gevierd natuurlijk! Hij was eigenlijk op vrijdag jarig, maar toen moesten papa en mama gewoon werken. Zaterdag moest papa ook al werken, dus pas zondag konden we Jim’s eerste verjaardag echt vieren. We hebben aardig ons best gedaan: opa’s, oma’s, ooms en tante’s kwamen op bezoek, we hingen slingers op,  er was een speciale eerste verjaardagstaart en er waren héél véél cadeau’s.

Ik ben een beetje Koos inspiratieloos, dus niet veel tekst vandaag, maar wel veel foto’s. Het was echt heel leuk en gezellig. Jim moest eerst even wennen aan al die grote mensen, maar toen ging hij helemaal los. Hij kan nog niet lopen, maar wel ‘stappen’ als hij vast wordt gehouden. Dat gaat natuurlijk heel goed in zo’n kring van bezoek. Enne, mama was voor de verandering niet favoriet. Dat was opa Pieter.

eerste verjaardag bezoek

Jim zit op schoot bij opa, favoriet dus. Uitpakken was even oefenen, maar nu kan hij het, hoor!

eerste verjaardag slingers

De slingers, ze hangen nog. Ben heel benieuwd wanneer ze opgeruimd worden. 😉

eerste verjaardag taart

De taart, superschattig, gemaakt door zwager Tim en zijn vriendin Kristel.

eerste verjaardag taart 3

Jim vind het mooi, maar wel een beetje raar. Hij moet er naar kijken, maar aanraken mag niet. Ik vond het een beetje zonde om een cake-smash te doen. Is dat streng of raar? Hier was het in elk geval gevaarlijk, met die brandende kaarsjes…

eerste verjaardag taart 4

Het is lastig om een taart te maken die niet te erg ongezond is, voor een baby die één wordt. Veel lucht en slagroom leek ons het beste. Leuk detail was het cijfer één dat uitgestoken was (en teruggestopt, wat een werk!)

eerste verjaardag slagroom

Geen cake-smash, maar wel slagroom op de neus. Voor de foto 😀

eerste verjaardag taart4

Wat een schatje, hè? En Jim ziet er ook lief uit. 😉

eerste verjaardag taart3

Hmmmm, lekkerrrrrrrrr!!!

 

De cadeau’s komen nog in een ander artikel. Of twee of drie of vier. Het waren er genoeg! Al met al was het een erg geslaagde verjaardag, volgend jaar weer.

 

 

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren José 28 november 2015

    Nog gefeliciteerd! Ziet er uit als een leuk feest! 1 jaar alweer. Die van mij ook al bijna. Wat gaat de tijd snel!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge