11 maart 2017

Ik kan het niet meer binnenhouden!

Ok, that’s it, ik kan het niet meer binnenhouden. Letterlijk en figuurlijk niet. Figuurlijk wil ik het al maanden van de daken schreeuwen, maar nu kan ik ook letterlijk mijn buik niet meer inhouden. Ik ben zwanger en dat is te zien.

Superblij!!

We zijn superblij natuurlijk! Het zwanger worden ging deze keer niet zo makkelijk als bij Jim. Gelukkig is het tóch wel gewoon gelukt. Met de nodige ovulatietesten (en zwangerschapstesten). Helemaal handig ‘gepland’ is het niet, aangezien ik geen werk heb op het moment. Maar plannen lukte gewoon niet, deze keer. Wat mij betreft had het al een klein jaar geleden mogen gebeuren, maar het gebeurde nu. Net nu ik geen werk heb. Misschien omdat ik nu geen werk heb. Stress is niet goed voor het zwanger worden en ik was best gestresst, de laatste maanden bij mijn vorige baan.

Nú al zo’n buik?

Op de foto zie je mijn buik met 15 weken zwangerschap. Dat is nogal een buik toch? Tsja, dat komt dus door die gekke leveraandoening die ik heb. Daar maakte ik me voordat ik zwanger was eigenlijk helemaal geen zorgen over. Maar ik moet zeggen dat het nu toch wat stressvoller en zwaarder blijkt te zijn dan ik van tevoren gedacht had.

Toch best zwaar…

Je kan je voorstellen dat het zwaarder is, als je al iets ter grootte van een baby in je buik hebt en er dan nog een hele baby bij moet groeien. Maar waar ik vooral niet over nagedacht had is iets anders. Mijn aandoening komt (gelukkig) bijna nooit voor, en daardoor weten zorgverleners niet zo goed wat ze er mee aan moeten. De één maakt me nerveus, de ander stelt me gerust. En dan komt er nog bij dit alles, dat ik er niet over kon bloggen! Want ik zoek een baan…

Wat is het stil op het blog

Velen van jullie zullen het allang geraden of vermoed hebben, ik ben dus inderdaad zwanger. Rond de feestdagen ging ik minder bloggen, en dat kwam omdat ik me gewoon heel k-u-t voelde. Maar half januari was dat over, en toen wilde ik er héél graag bloggen, maar leek het me verstandiger om dat nog even niet te doen. In verband met het zoeken naar een baan…

Ontkennen kan niet meer

Die baan is nu nog steeds niet zeker, maar mijn buik verbergen lukt echt niet meer. Het geheim houden zit er niet in, en bovendien word ik GEK als ik niet wat stress, onzekerheid en vooral ook blijheid van me af blog. De komende tijd kun je daarom een hoop inhaalblogs verwachten over de eerste drie maanden van mijn zwangerschap. Het was best een rollercoaster van gevoelens kan ik je vertellen.

Binnenkort meer

Deze aankondiging roept natuurlijk allemaal vragen op… Hoe lang ben je al zwanger? Wanneer ben je uitgerekend? Heb je het al aan Jim verteld? Weet je al of het een jongen of meisje wordt? Veels te veel om in één artikel te beantwoorden. Morgen meer. En overmorgen, en de dag daarna. 🙂

 

 

Dus, sorry, dat ik het niet eerder verteld heb… ik dacht dat ik een goede reden had. Ik hoop dat je het begrijpt. Had jij al een vermoeden dat ik zwanger was?

 

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageren Janske 12 maart 2017

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Hopelijk kun je toch genieten van je zwangerschap ondanks de spanning! Veel liefs!
  Janske onlangs geplaatst…10 Tips – Hippe kinderkleding kopen binnen je budgetMy Profile

 • Reageren Resaarcle 12 maart 2017

  Hoera hoera hoera!

 • Reageren Monique 12 maart 2017

  Gefeliciteerd! Fijn dat je er nu lekker over kunt bloggen 🙂

 • Reageren Barbara 11 maart 2017

  Ik had geen idee. Maar was ook even afgeleid. Maar dat maakt het nieuws extra leuk. Voor mij dan. Voor jullie natuurlijk ook. ? geniet zover dat kan. Ik lees weer lekker mee. En nogmaals van harte!

 • Reageren Danielle 11 maart 2017

  Wat leuk! Gefeliciteerd en een goede zwangerschap gewenst! X Danielle

 • Reageren G.T. 11 maart 2017

  Gefeliciteerd!
  Leuk dat er weer blogs in de pijplijn zitten.

 • Reageren Joke 11 maart 2017

  Oh proficiat!
  Joke onlangs geplaatst…Eye opener: leg die smartphone aan de kant!My Profile

 • Reageren Annemieke 11 maart 2017

  Wow wat een superleuk nieuws! Gefeliciteerd! 😀

 • Reageren Angela-Mamametpassie 11 maart 2017

  Gefeliciteerd!! Ik hoopte het heel erg voor jullie ?
  Angela-Mamametpassie onlangs geplaatst…Zo wordt Naomi’s nieuwe slaapkamerMy Profile

 • Reageren Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken 11 maart 2017

  Jeeeeeeee ein-de-lijk die langverwachte blog! Ben benieuwd naar al je andere blogs! Leuk leuk! En natuurlijk GEFELICITEEEEEERD 😀

 • Reageren Lisette 11 maart 2017

  Gefeliciteerd!!! Ik kijk erg uit naar de andere blogs. Want je zal best een hoop inspiratie hebben!!
  Lisette onlangs geplaatst…Vakantiekilo’s: ze moeten er weer af.My Profile

 • Reageren Simone 11 maart 2017

  Gefeliciteerd!

 • Reageren José 11 maart 2017

  Leuk zeg!! Gefeliciteerd! En fijn dat je er weer bent! ?

 • Reageren MamaPlaneet 11 maart 2017

  Ah wat maakt het ook uit dat zo lang weg was. Je bent er weer en hoe ? Gefeliciteerd met he zwangerschap!!!! Hopelijk wordt t allemaal wel wat makkelijker en kun je de komende maanden ook genieten.

 • Reageren Malou 11 maart 2017

  Jaaa wat leuk! Gefeliciteerd! Ik hoopte er stiekem ook al een beetje op haha!
  Malou onlangs geplaatst…Lieve Roan #5My Profile

 • Reageren Bregje 11 maart 2017

  Hee wat een verrassing ??? Zo blij voor je dat het nu out in the open is! ?
  Bregje onlangs geplaatst…Breg draagt #1My Profile

 • Reageren Kimberly 11 maart 2017

  Yeah! Gefeliciteerd !
  Kimberly onlangs geplaatst…Kell-Antistoffen en waarom bloedtesten belangrijk zijnMy Profile

 • Reageren Linda 11 maart 2017

  Wat leuk, gefeliciteerd!
  Linda onlangs geplaatst…Evenementen Breda maart 2017My Profile

 • Reageren Pauline 11 maart 2017

  Jaaaa! Gefeliciteerd, echt zo blij voor jullie ?

 • Reageren Rebecca Jonckbloedt 11 maart 2017

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

 • Reageren Mathiske -gelukineenrompertje- 11 maart 2017

  Ik hoopte inderdaad al dat je zwanger bent. Super leuk! Van harte!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Weekoverzicht – Week 10 – Binnenspeeltuin, lekker sportief en tussen de buien door (bijna) lenteMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Populaire berichten

  Follow