26 januari 2016

Ik heb een vrije dag…

Ik heb een vrije dag… Een échte. Zeg maar, zo’n kinderloze.

 

vrije dag cappucino

Dinsdag is altijd mijn ouderschapsverlofdag, maar vandaag heb ik Jim tóch naar het kinderdagverblijf gebracht. Ik heb echt even een dagje voor mezelf nodig, even opladen. Gisteren had ik een bespreking over het gedoe op mijn werk. Ik heb afgesproken dat we het nóg een keer gaan proberen, maar om nou te zeggen dat ik er veel vertrouwen in heb. En donderdag is dé dag. Dan  gaan we met Jim naar het VUmc, gaat hij onder narcose en krijgt hij zijn hypospadiecorrectie… Niet leuk, maar het moet gebeuren.

Vandaar even opladen, dan kan ik morgen weer met frisse moed aan mijn project en stort ik donderdag misschien niet helemaal in van de stress voor de operatie. Ik ga alleen maar leuke dingen doen vandaag. Ik ga niet schoonmaken bijvoorbeeld (alsof ik dat doe, sinds we een schoonmaakster hebben), niet opruimen (behalve dan het strikt noodzakelijke, hè), niet werken (misschien een paar mailtjes, maar that’s it) en lekker rustig aan allemaal leuke dingen doen vandaag.

Ik heb eindelijk besloten wat voor mij nou de beste moederfiets is, de Gazelle Bloom, en die wordt vandaag afgeleverd. Ik krijg de laatste tijd veel mailtjes voor mijn blog. Vind ik echt heel leuk, maar ik loop misschien een beetje achter met ze beantwoorden. Ga ik vandaag allemaal inhalen. En ik ga bloggen. Ik loop de laatste tijd meer achter dan voor, misschien dat ik weer eens een weekje vooruit kan werken.

Lekker relaxen dus. En zodra het ‘mag’, om half vier, ga ik Jim ophalen van het kinderdagverblijf. Want het is wel leuk allemaal, zo’n kinderloze vrije dag, maar hij moet niet te lang duren!

 

 

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je gewoon even een dagje voor jezelf nodig hebt om op te laden?

 

 

 

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageren Resaarcle 27 januari 2016

  Ooooh ja, zeker eens nodig af en toe! Ik denk aan jullie morgen!

 • Reageren Karlien 26 januari 2016

  Heerlijk zo’n dag voor jezelf. Je bent natuurlijk nog veel bezig met andere dingen, maar het feit dat je niets echt hoeft is heerlijk!! Ik heb t op dit moment niet zo vaak maar als de kinderen slecht slapen heb ik t soms hard nodig.
  Karlien onlangs geplaatst…Strandtent: Tijn AkerslootMy Profile

 • Reageren Liselotte 26 januari 2016

  Ik heb wekelijks een kindloos uurtje, wanneer ik de oudste naar zwemmen heb gebracht en de rest thuis bij papa heb gelaten. Even lekker doelloos winkelen. Stelt niet veel voor misschien, maar ik geniet er flink van 🙂
  Veel succes donderdag!

 • Reageren Kirsten 26 januari 2016

  Ik denk dat ik dat binnenkort ook eens ga inlassen, maar dan eerder om samen met mijn bijna-man iets te doen. Er even tussenuit kan echt deugd doen..
  Kirsten onlangs geplaatst…Bevallen met een vriendin aan je zijdeMy Profile

 • Reageren Vlijtig Liesje 26 januari 2016

  Ja, eventjes alleen thuis zijn is belangrijk om tot jezelf te komen vind ik.

 • Reageren José 26 januari 2016

  Knap dat je Jim toch weggebracht hebt! Zou ik ook eens moeten doen als ik onverwachts vrij ben. Een dagje opladen kan heerlijk zijn! Succes met nog een keer proberen op je werk en alvast sterkte voor donderdag, maar eerst lekker genieten van vandaag!
  José onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaar!My Profile

 • Reageren Nicole 26 januari 2016

  Ik had laatst voor het eerst een kindloze dag, maar ik vond het helemaal niets. Ik miste die kleine man zo erg! Ik dacht steeds dat ik hem hoorde huilen op de babyfoon en schrok me wild als de deur naar de keuken of het traphek open stond. Miste hem echt enorm!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge