7 april 2016

Hoera: Alweer een nieuw moederblog bestaat 1 jaar!

blog alweer een jaar

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste blogje online zette. Ik zeg blogje, want artikel kon je het nog niet noemen. Het was ook eigenlijk niet veel meer dan een aankondiging. Dat ik een nieuw mamablog ging beginnen, nét zoals zoveel nieuwe moeders. Er zat ook weinig planning aan vooraf, eerlijk gezegd.

Ik had geen idee hoe ik bloggen aan moest pakken, maar ik dacht daar kom ik wel achter terwijl ik het doe. Het hele technische gedoe ben ik nog steeds niet achter, dat doet mijn lieve broer, maar het bloggen zelf bevalt me wel. Ik wist een jaar geleden niet of ik het leuk zou gaan vinden of dat ik er na een paar maanden alweer mee zou stoppen. Ik had ook geen idee wat ik met dit blog wilde. Gewoon leuke foto’s en verhaaltjes van Jim? Of gewoon alles wat ik leuk vind om iets over te schrijven? In elk geval had ik niet gedacht dat ik zo fanatiek zou worden als ik nu ben.

Ik heb inmiddels een ‘echte’ header en wordpress thema. Die zijn ontworpen door Angelina van Eunoia studio. Niet door mij dus, maar tóch ben ik er trots op, haha. Ook probeer ik systematisch te werk te gaan en op vaste dagen een artikel online te zetten. Maar dat lukt niet altijd, helaas… Ik merk dat persoonlijke stukjes over Jim, zwanger zijn en het moederschap het beter doen, maar ik kan het gewoon niet laten om ook over wat andere dingen te schrijven. Ach, dan worden die artikelen niet vaak gelezen, niet erg toch?

Ik had trouwens niet gedacht dat ik mijn uitgesproken mening zo open en bloot zou spuien. En dat er zulke uitgesproken reacties op zouden komen. Positief en negatief. En ik had al helemaal niet gedacht dat ik dat leuk zou vinden. De positieve reacties natuurlijk, maar stiekem de negatieve ook een beetje…

En wat ik het allerfijnste vind is dat er mensen zijn die mijn blog lezen en het herkenbaar vinden. Vooral als ze me dan een persoonlijk berichtje sturen dat hun zoontje ook hypospadie heeft, of ook onder narcose moet. Of dat hun kindje ook een koortsstuip heeft gehad, of dat ze zelf ook een lever met cystes hebben. Niet dat dat leuk is, maar ik kende nog niemand die deze dingen heeft meegemaakt. Zonder het bloggen zou dat nog steeds zo zijn.

 

Dus… bedankt voor het lezen, jullie lieve reacties, persoonlijke berichtjes! Ik hoop dat ze blijven komen en dat jullie mijn blogjes lekker blijven lezen. Enne, je hoeft echt niet alles te lezen hoor. Ik kan me heel goed voorstellen dat je sommige berichten overslaat. Wat je niet aanspreekt, spreekt je niet aan!

 

En nog een aankondiging: Om te vieren dat mijn blog nu een jaar bestaat introduceer ik de door bloggers veel gebruikte #throwbackthursday. Iedere donderdag vestig ik de aandacht op een artikel uit het afgelopen jaar dat gewaardeerd leek te worden, of ik zelf gewoon heel leuk vond. Misschien dat je ze al eens gelezen hebt, maar het zou ook heel goed kunnen dat je mijn blog toen nog niet volgde en het artikel toen dus niet gelezen hebt.

 

 

Groetjes, Elisabeth!!

 

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageren Nicole 9 april 2016

  Gefeliciteerd! Wat je schrijft herken ik heel erg.. Dat sommige artikelen het goed doen en anderen niet zo maar zo leuk zijn om te schrijven haha!

  Oh ja mag ik heel stom doen en je wijzen op een spelfout? Anders heb je straks al je artikelen op donderdag fout. Thursday is met een h ertussen.. ?

  • Reageren Elisabeth 9 april 2016

   Dat mag zeker thanks! 🙂

 • Reageren Tips voor Papa's 8 april 2016

  Gefeliciteerd! Ik wist niet dat we allebei ongeveer op hetzelfde tijdstip begonnen zijn.
  Ik volg je blog met regelmaat en vind het ook leuk om wat afwisseling in de onderwerpen te hebben.
  Ik zou zeggen: ga zo door, want volgens mij ben je echt op de goede weg! ??
  Tips voor Papa’s onlangs geplaatst…Het leed dat shoppen zonder buggy heetMy Profile

 • Reageren Nicole 8 april 2016

  Yay gefeliciteerd!!!! En ga zo door 🙂

 • Reageren demallemolenmoeder 8 april 2016

  Gefeliciteerd! Wat mag je trots zijn dat je in één jaar al op dit punt mag staan. Nog vele mooie en groeiende jaren .
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…MonsterhormonenMy Profile

 • Reageren saskia 8 april 2016

  Van harte gefeliciteerd! Ik dacht eigenlijk dat je al veel langer blogde 🙂

 • Reageren Vlijtig Liesje 8 april 2016

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Reageren Bodil 7 april 2016

  Gefeliciteerd! 😀

 • Reageren Paula 7 april 2016

  ???? ?

 • Reageren Ester 7 april 2016

  Gefeliciteerd en ik hoop nog veel van je te mogen lezen !!

 • Reageren Vera 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Blijf zo doorgaan zou ik zeggen. Het heerlijke eerlijke is juist zo herkenbaar en doet mij vaak hardop lachen!

 • Reageren Linda 7 april 2016

  Gefeliciteerd, wat goed dat je alweer een jaar bezig bent! Groot gelijk hoor dat je over van alles blijft schrijven en niet alleen wat veel gelezen wordt. Dat wordt dan vanzelf minder.

 • Reageren Mathiske's mama blog 7 april 2016

  Wat goed. Gefeliciteerd!! Ik hoop nog vele jaren!

 • Reageren José 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Ik vind je geweldig, dus ik blijf lekker met je meelezen!

 • Reageren mieke 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Ik vind je blogjes erg leuk!

 • Reageren Saskia 7 april 2016

  Gefeliciteerd!

 • Reageren Charlotte 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Wat een leuke nieuwe rubriek 🙂

  En wat fijn dat je zo mensen hebt leren kennen!

 • Reageren MetMirjam 7 april 2016

  Gefeliciteerd!! Ik lees graag met je mee en blijf dit ook graag doen 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…C&A Shoplog – peuter zomeritemsMy Profile

 • Reageren Mary-Lou 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Ik lees je verhalen heel graag. En je eerste blog je, superleuk! Ik hou d’r van. Zet inderdaad de toon.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Een bruidsboeket vangen; de beste tips!My Profile

 • Reageren Cindy - levenalsmama.nl 7 april 2016

  Gefeliciteerd!!

 • Reageren MamaOnderneemt / Mama Lifestyle Blog 7 april 2016

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal! Voor mij was het vandaag een minder feestelijke dag (: Ik had per ongeluk alle bestanden van mijn ftp server verwijderd, dus mijn website was down. Gelukkig ben ik nu weer online (+ onder een andere URL).

 • Reageren Resaarcle 7 april 2016

  Hipperdepip! Ik kom hier sinds een half jaartje graag lezen, meer van dat!!

 • Reageren Bregje 7 april 2016

  Gefeliciteerd!!!
  Bregje onlangs geplaatst…Als doorslapen ineens niet meer lukt..My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge