24 maart 2017

HEMA pakt uit met Pasen

Vier Pasen met HEMA – Ik ben ontzettende fan van HEMA. Ze hebben zulke leuke kleurige spulletjes, en dat voor een mooie prijs. Toen ik vorige week een uitnodiging kreeg voor hun speciale vroege paasbrunch wist ik dan ook niet hoe snel ik die moest accepteren. Dinsdag was het zover. Samen met wat andere mamabloggers en journalisten kregen we een heerlijke lunch, aan een prachtig versierde tafel. Met een verrassing: de samenwerking van HEMA met de moderne paashaas (en zijn familie).

De familie paashaas


Ik moest eerst even wennen aan deze nieuwe paashazen, omdat ze gewoon niet zo fluffy zijn als de standaard paashaas. Nu vind ik ze echter wel lekker stoer en opvallend. 🙂

Paaseieren zoeken (in de winkel én online)

Vanaf 3 april kun je in alle HEMA-winkels paaseieren vinden. Met deze eieren kunne kinderen een leuke paaskleurplaat krijgen bij de kassa. Online in de HEMA-winkel zijn er ook allerlei paaseieren te vinden. Deze leveren een leuke korting op.

Dek je paastafel met HEMA

De paastafel waar we aan zaten was prachtig gedekt. Op de bloemen en het eten na is alles wat je op de foto’s ziet bij HEMA verkrijgbaar.

Bamboe in plaats van plastic of melamine

Deze leuke kommetjes zijn niet van plastic of melamine, maar van bamboe gemaakt. Ze zijn er in vrolijke kleurtjes. Enige nadeel is dat ze niet in de vaatwasser kunnen. Het bestek ‘Oslo’ met die moderne look hebben wij thuis ook.

Stapelbare glazen op voetjes

Glazen met een voetje vind ik altijd superleuk staan, maar ze zijn zo irritant om in de kast te zetten! De meeste kun je namelijk niet stapelen… Deze HEMA wijnglazen zijn stapelbaar. Probleem opgelost! ?

Waterkaraf

Alle waterkaraffen die op tafel staan zijn verkrijgbaar bij HEMA. En je kunt ze natuurlijk ook gewoon met een lekker sapje vullen, staat wel zo met die witte stippen.

Paasboomversiering

Meestal zie je alleen houten of plastic paasboomversiering, maar bij HEMA hebben ze nu ook paaseieren van glas. De paastakken kun je in de grote verstigingen ook krijgen.

Alcoholvrij alternatief voor bubbels

Tijdens de brunch kregen we ook een glaasje bubbels aangeboden. Helaas, die moest ik afslaan omdat ik zwanger ben natuurlijk. Ik kreeg wel meteen een leuke tip. Bij HEMA hebben ze ook alcoholvrije bubbels, van Hugo. Deze kun je natuurlijk zo drinken, maar met een takje rozemarijn en wat limoen heb je ook een lekkere mocktail. Ga ik zeker proberen!

 

Ik vind het echt een supergrappige campagne van HEMA, en ik heb weer een aantal nieuwe items op mijn wishlist gezet.

 

Wat vind jij van deze familie paashaas, en het paasassortiment van HEMA?

 

 

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge