17 april 2016

Help! Mijn dreumes is verslaafd aan snapchat

Snapchat. Je hebt er vast wel over gehoord. Het is een enorme hype. Vooral de jongeren zijn fan. De grootste groep gebruikers zit in de leeftijdscategorie van 12 tot 19. Het verbaast me daarom ook niet dat ik, als 34-jarige mamablogger, bijna geen volgers heb. Terwijl ik toch best wat filmpjes aan mijn verhaal toevoeg.

dreumes snapchat mamablogToegegeven, misschien niet de interessantste snaps. Althans, niet voor iedereen. De meeste zijn korte shots van mijn slaapdronken hoofd (vanwege het slaapgebrek en/of niet wakker kunnen worden), momentjes dat ik me verveel en de gekke filters uitprobeer, en van die typische mamafilmpjes van mijn dreumes. Hoe schattig hij is als hij eet, als hij tv kijkt, als hij op zijn speelgoedauto rijdt, als hij eet (oh die had ik al gehad), als hij drinkt, als hij ‘praat’, etc etc etc.

Kortom, ik snap dat ik geen duizenden volgers heb. Hoeft ook niet. Ik heb namelijk één heeeeeeele trouwe. Mijn dreumes Jim! Hij is verslaafd. Helemaal mijn schuld natuurlijk, ik had hem nooit moeten betrekken in mijn slechte Snapchat gewoonten. Hij vindt het gewoon geweldig om zichzelf en zijn mama terug te zien. En die liefde voor het kijken van eigen snaps zorgt er weer voor dat ik er meer maak. Zijn favoriete tot nu toe is van hem met van die oortjes een dat tongetje. Heerlijk.

Ik kan niet wachten tot hij zijn eerste echte woordje kan zeggen. Dan kan ik dat vastleggen met Snapchat. Dan is het voor altijd vereeuwigd. Voor 24 uur dan. Want zo is Snapchat. Het vervliegt. Aan de ene kant snap ik dat wel. Als al mijn snaps bewaard zouden worden zou er een oneindig verhaal van suffe korte shots van mij en Jim blijven bestaan. Die zou ook niemand ooit meer kijken. Maar aan de andere kant… ze zijn ook wel suf grappig. En dan verdwijnen ze gewoon, poef, in het niets.

 

Nou ja, als je benieuwd bent naar de snapjes van mij en Jim, onze Snapchat is:

alweereenmoeder

 

Mijn persoonlijke favorieten zijn laviesagista en nosnieuws. Verder zoek ik snapchatters om te volgens. Dus plzplzplz laat je info hier in een reactie achter!!

 

 

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageren Yvonne 20 april 2016

  Haha, leuk zo’n gezamenlijke hobby! Hier ook zo’n fan van de camera en zichzelf terugzien. “Keer! KEER!” (nog een keer 🙂 )

 • Reageren Mary-Lou 18 april 2016

  Ik ben om, en heb ‘m op m’n telefoon. Begrijpen doe ik het nog niet helemaal, maar dat gaat vast goedkomen. Ik heb je gevonden en toegevoegd (?). Mijn snap naam is mamaloublogt.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Traktatie Inspiratie; afscheid nemenMy Profile

 • Reageren Simone 17 april 2016

  Ik ga je volgen! Leuk 🙂 ik ben vindbaar via papaisdeliefste

 • Reageren Mathiske's mama blog 17 april 2016

  Ik had snapchat, maar na een hoop commentaar over dat ik teveel snaps stuurde en al mijn volgers dus afhaakten ben ik gestopt. ?? ik denk dat Emily net zo verslaafd zou zijn. Die houd nu al van selfies maken

 • Reageren Ilse van Kreanimo 17 april 2016

  Ik heb dat nog maar net ontdekt en ik voelde me meteen OUD, want ik ‘snap’ er niks van!

  Ik moet me er toch eens op toeleggen, ik weet zelfs niet hoe je volgers krijgt! hahaha

  • Reageren Elisabeth 17 april 2016

   Nou begin eens met je snapnaam hier te plaatsen anders kan niemand je vinden! :p

 • Reageren Mama Lifestyle Blog 17 april 2016

  Hoi Elisabeth, hoe ging je behandeling donderdag? Ik ben nog helemaal niet bekend met Snapchat, maar heb al wel een aantal grappige Snapchatfoto’s voorbij zien komen op verschillende blogs. Jammer dat de foto’s na 24 uur verdwijnen, maar misschien dat dat ook wel een van de redenen is dat Snapchat zo populair is.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Sorry dat ik geen perfecte moeder ben…My Profile

  • Reageren Elisabeth 17 april 2016

   Ja het is goed gegaan hoor, lief dat je het vraagt! Moet alleen nog een paar daagjes rustig aan doen.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge