13 juni 2015

Etiketje

Het eerste dat je vaak doet als je kindje een nieuwe knuffel heeft, is het etiketje eraf knippen. Er staat niet voor niets een schaartje met een stippellijntje op, toch? Ik vergeet het weleens, en daardoor ben ik er achter gekomen dat Jim liever heeft dat ik het er aan laat. Vaak is dat zelfs wat hij het interessantst vindt aan de knuffel.

We hebben deze panda beer van Ikea bijvoorbeeld twee keer gekregen van kraambezoek, maar bij de ene zijn de etiketjes er afgeknipt. Rara welke leuker is.

 

Ik ben niet de eerste die dat opgevallen is. Het merk Label-Label maakt knuffeldoekjes van zachte badstof met leuke, vrolijk gekleurde labels. Ze zijn makkelijk te wassen en ‘I can vouch for this’ ze blijven mooi. Jim heeft er namelijk één gekregen van kraamvisite, en hij is inmiddels al heeeeeeeel vaak afgelebberd, gewassen en in de droogtrommel geweest.

 

 

Ze hebben allerlei producten, doekjes, knuffeldieren, speeltjes, speenkettingen, boxkleden, noem maar op. Allemaal met labeltjes om je kindje te vermaken. Volgens mij heeft het merk geen eigen website, maar er zijn genoeg webshops die het verkopen.

Label Label

De keus voor de raket was trouwens excellent, Jim wordt later namelijk astronaut. Dat is uiteraard nadat hij astronomie studeerde, terwijl hij topsporter was. Zwemmer of schaatser, dat weet ik nog niet precies. En als hij eenmaal een aantal keer naar Mars geweest is en zoveel ervaring heeft opgedaan, wordt hij professor. Aan de eerste Starfleet Academy.

 

 

 

 

 

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageren Balstjurrich: handgemaakte babyspulletjes + winactie! - Alweer een nieuwe moeder blog 13 december 2015

    […] wel zo handig, bij Jim bleven ze nooit opzitten. Ook hebben ze snoezeldoekjes, met meer dan genoeg labeltjes eraan voor eindeloos speelplezier. Ze hebben katoenen slofjes voor de zomer en vilten slofjes van […]

  • Reageren Gastblog: Alweer een nieuwe oma | Alweer een nieuwe moeder blog 25 juni 2015

    […] dagje op Jim. Met veel plezier, volgens mij, en veel trots! Het blog waar ze het over heeft kun je hier […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge