1 mei 2017

Etherische oliën speciaal voor mama

Etherische oliën speciaal voor mama – Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van Brenda en Anita van Bewuste Mama’s. Ze vroegen zich af of ik weleens etherische oliën gebruikte, want op mijn blog konden ze daar niks over vinden. Mijn eerste reactie was “Nee, dat is niks voor mij…”, maar toen ze uitlegden dat deze goed tegen stress kunnen helpen en dus juist heel geschikt zijn voor mama’s wilde ik ze natuurlijk graag een keertje proberen.

Het pakketje

Ik moet zeggen dat er niet heel veel voor nodig was om me te overtuigen, haha. Ik maakte het pakketje open, de heerlijke geur kwam me tegemoet en ik was om. Ik dacht meteen: “Oja, zo lekker ruikt lavendel!” Het hielp waarschijnlijk dat ik het pakketje kreeg op een dag dat Jim weigerde te slapen ’s middags, en voor zijn doen, best vervelend was. Voor hem zat er trouwens ook wat in het pakketje, dus we werden er allebei tevreden van.

Bye bye stress

Speciaal tegen stress heb ik een neusinhaler en roller gekregen met Stress Away. Deze blend wordt wel dé mama-olie genoemd. ? Ik heb het de afgelopen weken geprobeerd, eventjes een snufje als ik het niet meer zitten. Het lost misschien niks op, maar het leidt in elk geval af!

Lavender Single

Dit was wat ik rook zodra ik het pakketje openmaakte. Heerlijk, ik hou van de geur van lavendel. Het schijnt te helpen tegen allerlei ongemakken, zoals brandwonden, blauwe plekken en wondjes. Je smeert het erop, of als het open is er omheen.

Bye Bye eczeem

Voor Jims eczeem zat er een lekker smeerseltje in het pakketje. Het ruikt heerlijk, en ook al heeft Jim op het moment geen last van eczeem heeft hij enthousiast zijn knietjes ingesmeerd om te proberen.

Ketting met etherische olie Joy

Als laatste zat er nog een leuke ketting in het pakketje, met daarop de blend Joy. Als ik deze ketting draag ruik ik steeds een vleempje, erg fijn!

Leuke tip (ook voor moederdag)

Ik vind deze oliën zeker een leuk en lekker idee om te relaxen als mama. Als het jou ook wat lijkt zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van de Bewuste Mama’s. En het is natuurlijk ook leuk om te krijgen, dus een hint naar je partner voor een moederdagcadeautje is misschien ook een ideetje. 😉

 

Heb jij weleens etherische oliën gebruikt, en wat vond je ervan?

 

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge