22 december 2016

Wat er gebeurt als je snipverkouden met een peuter gaat winkelen

Wat er gebeurt als je snipverkouden met een peuter gaat winkelen – Ik ben ontzettend verkouden, tegen het grieperige aan. Het heerst hè, het is officieel een epidemie. Ik heb de hele week rustig aan gedaan, lekker op de bank gehangen. Het is aan de beterende hand, ik ruik alleen nog helemaal niks. Dat is vervelend, vooral met eten, maar heeft ook zijn voordelen. Ik kan namelijk niet ruiken hoe ongelofelijk vies Jims luiers stinken. Lachend verschoon ik de meest gore broeken.

Dit is de treinbaan die bij de Gametime in de Cronjé staat.

Je weet waarschijnlijk wel, dat ziek op de bank liggen er niet bij is als je een peuter hebt. Door de week was Jim op het kinderdagverblijf dus kon ik lekker ziek zijn, maar zaterdag ging dat niet. Papa moest werken, en Jim moest vermaakt worden. We zijn daarom lekker gaan winkelen in de Cronjé. We moesten nog wat dingetjes voor kerst hebben, en bovendien is daar een speelgoedwinkel met een Brio treinbaan. Vaste stop voor ons, dan kan Jim eventjes met de treintjes spelen.

We waren niet de enige in de stad. Het was lekker druk, ook in de speelgoedwinkel met de treintjes. Jim ging dolenthousiast aan de slag. Er was nog een jongetje dat graag wilde spelen, maar hij leek een beetje verlegen voor Jim terug te deinzen. Kan ik wel begrijpen, Jim is niet de voorzichtigste. Ik probeerde nog en beetje te bemiddelen tussen ze, maar het ging niet echt. De vader van het jongetje kwam er nog even bij, maar ook hij keek mij een beetje raar aan. Alsof ik gek was. Nou ja, dat valt ook wel weer mee, zo erg is het toch niet als Jim een beetje wild speelt? Dacht ik nog.

Maar goed, na een kleine tien minuten had ik er wel weer genoeg van dus pakte ik Jim op om hem in de kinderwagen te zetten. Zegt hij ineens: “Poep.” Dus ik voel zijn broek, helemaal vol… Maar ik rook niks, echt helemaal niks. Het zal er al wel een tijdje in gezeten hebben, maar daar heb ik geen idee van. Thuis bleek Jim echt helemaal onder te zitten, super smerig. En volgens Rogier kon hij al van tien meter afstand ruiken dat we er aan kwamen…

 

Hmmm, zou dat het gedrag van dat jongetje en die vader verklaren??

 

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren Tessa 8 januari 2017

  Hahaha, toch wel handig dat mijn peuter inmiddels zelf direct meldt dat hij gepoept heeft (hoewel een keihard ”POEP… JA! POEP!” door de supermarkt ook niet per sé ideaal is). Ik ruik het ook zonder verkoudheid niet altijd even snel.

 • Reageren Malou 23 december 2016

  Oh hahaha misschien verklaart dat het wel ja! Nomi kan ook nogal lomp zijn, volgens mij is dat vrij normaal voor een peuter.
  Malou onlangs geplaatst…Win Lego City Vliegveld VIP ServiceMy Profile

 • Reageren (Lori) Mama's Jungle 22 december 2016

  Ooohh haha oopsmomentje… 😉
  (Lori) Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Ideale ecologische lunchboxen en bekers voor kinderen op de overblijf (+ de leukste suggesties)My Profile

 • Reageren Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken 22 december 2016

  Hahaha ik had dat ook vorige week! Zo verkouden en dan inderdaad niks ruiken 😀

 • Reageren Bregje 22 december 2016

  Oooh nooo! Hoe erg t ook stinkt, toch wel handig dat we die vieze luiers kunnen ruiken dus 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Het Airfryerkookboek van The Amazing KitchenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge