2 januari 2017

En toen was het ineens 2017!!

Nog een gelukkig nieuw jaar allemaal! Ik hoop dat je net zo hebt genoten van de feestdagen als ik. Ik heb heerlijk gerelaxt en héél véél gegeten. Ook heb ik superleuke dingen met het gezin gedaan, we zijn naar Disney on Ice geweest, Peppa Big, hebben gegourmet en samen gekookt, gewoon lekker genoten van elkaar. Nu is het januari en vind ik dat ik wel weer aan de bak mag. Dus…. Ik heb ook een paar (huis-tuin-en-keuken) voornemens.

Die nieuwe baan hè…

Ja ik ben nog steeds op zoek naar een baan. Volgens mij heb ik hem gevonden trouwens, bij een superleuk bedrijf. Het is helaas niet gelukt om het contract rond te krijgen voor 1 januarie, maar 1 februari móet toch lukken!

Wat consistenter en vaker bloggen

Vooral de afgelopen maand heb ik mijn blog een beetje laten versloffen. In oktober en november had ik een beetje een overkill, en ik had even een blogpauzetje nodig. Vooral de laatste twee weken heb ik wel heel weinig voor mijn blog gedaan, zo weinig was nou ook weer niet de bedoeling! Heel veel inspiratie had ik gewoon niet, maar ik ga proberen mezelf te dwingen om een paar keer per week gewoon een leuk kletsverhaaltje te schrijven. Dat vind ik op andere blogs ook altijd het leukste om te lezen, en mijn ervaring is dat ik die op mijn eigen blog ook graag teruglees.

En ja die baby gaan we óók nog steeds voor

Ook al komt het nú misschien niet precies goed uit allemaal, met het zoeken naar een nieuwe baan enzo. We willen nog steeds heel graag een tweede. Hard proberen en wachten tot het lukt dus. We hebben met oud-en-nieuw een soort testrun gedaan. Ons neefje van 15 weken is blijven logeren. Voor 18 uur hebben we dus mogen ervaren hoe het is om twee kids van onder de vier te hebben. En nee, mijn neefje sliep nog niet door. Hij wilde terwijl hij bij ons was gewoon lekker om de drie à vier uur een flesje, dus het was echt een goeie test. We hebben het overleefd, we hebben er zelfs van genoten, dus ik denk dat we de testrun als geslaagd kunnen beschouwen. 🙂

 

Dat waren ze eigenlijk wel, haha! Niet al te moeilijke voornemens, ik geef het toe. Ik zie gewoon het hele punt van sporten en afvallen niet zo, als ik tóch zwanger probeer te worden. Doe ik daarna wel weer. 😉

 

Hoe waren jouw feestdagen, en wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren trynke 3 januari 2017

    Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt gevonden, van harte! Ik ben benieuwd, een mooie start van het nieuwe jaar :). Groetjes, trynke

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge