26 juni 2016

Het eerste kraamcadeautje voor mijn neefje!

Zoals je waarschijnlijk wel weet word ik tante. Het duurt nog eventjes, waarschijnlijk tot eind september, maar ik ben nú al bezig met het bedenken en inslaan van kraamcadeaus. Ik heb een paar dingen bedacht voor mijn broer en schoonzus, als het eenmaal zover is. Die hou ik echter voor mezelf, want misschien lezen ze het toevallig. Maar de babyspulletjes wil ik graag delen. Ze zijn te leuk om dat niet te doen.

haas op de maan kraamcadeau 3

Kippins knuffeldoekje

Niet alle knuffels zijn geschikt voor een pasgeboren baby. Er moet echt bij staan dat een knuffel vanaf 0 maanden of jaar is. De favoriete knuffel van Jim, de panda van Ikea is dat bijvoorbeeld, maar ook veel knuffeldoekjes zijn speciaal gemaakt voor pasgeborenen. En dus heel geschikt als kraamcadeautje.

haas op de maan kraamcadeau 2

Dit knuffeldoekje is van het merk Kippins en is gemaakt van 100% organic cotton. Het is een tijger, maar dan met mintgroene strepen. Oh en hij heet DASH. Dan weet je dat. 🙂

haas op de maan kraamcadeau 1

Ik kreeg hem opgestuurd in een mooi pakje, met een mooie kaart. Ik wilde hem wel even aan jullie laten zien, dus ik heb het pakje heel voorzichtig opengeknipt. Na het maken van de foto’s kon hij er gewoon weer in terug.

Haas op de maan

Ik heb Dash gekregen van de nieuwe webwinkel Haas op de maan. Ze hebben een uitgebreid assortiment met leuke trendy baby-items. Ze hebben dus de knuffeldoekjes van Kippins,

haas op de maan kraamcadeau 2

maar bijvoorbeeld ook de humoristische milestone kaarten van NoNoCards,

haas op de maan kraamcadeau

deze grappige slabbetjes van sTOFFEDINGEN,

haas op de maan kraamcadeau 1

en deze gepersonaliseerde shirtjes.

haas op de maan kraamcadeau

Volgens mij allemaal leuke kraamcadeautjes om te geven. Als je nog leuke baby-items zoekt zou ik zeker een kijkje nemen op hun website.

 

Wat vinden jullie van dit eerste kraamcadeautje?

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Vlijtig Liesje 28 juni 2016

  Ik vind het erg leuk! Ook door de frisse kleuren. Ik vind het echt wel anders dan anders.

 • Reageren Mathiske's mama blog 27 juni 2016

  Wat een leuke cadeautjes! Ik vind die kaarten erg leuk!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Veilig zwemmen met je babyMy Profile

 • Reageren Nienke 27 juni 2016

  Wat een leuk knuffeltje!! Weer eens wat anders in ieder geval! Ik vind die milestone kaarten ook heel leuk, maar het is nu een beetje te laat om er nog aan te beginnen.

 • Reageren Channa 27 juni 2016

  Super leuk! Die milestone kaarten sowieso. Baal er nog steeds van dat ik doe nooit heb gekocht.
  Channa onlangs geplaatst…3x waarom houten speelgoed zo leuk is! +WINACTIEMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge