25 oktober 2016

Echt leuke borstvoedingskleding #3 (najaar 2016)

Echt leuke borstvoedingskleding – Ok, ik geef zelf geen borstvoeding meer, maar ik betrap mezelf er nog steeds op dat ik er rekening mee hou als ik aan het winkelen ben of kleding bekijk in online shops. Het is echt een gewoonte geworden! Blijkbaar hebben die dagen dat ik per ongeluk een jurk zonder voorsluiting aan had en in mijn onderbroek zat te voeden veel indruk op me gemaakt, haha. Het leek me daarom leuk om weer eens een artikel te schrijven met mij picks voor leuke kleding uit het gewone assortiment, die wél geschikt is om borstvoeding me te geven.

Spijkerblouses

Blouses zijn door hun knoopjes natuurlijk ontzettend geschikt om borstvoeding in te geven. Gewoon een hemdje er onder en je zit niet half in je nakie tijdens het voeden. Spijkerblouses vind ik zelf een ontzettend store optie, en je hebt ze in alle soorten en maten.

spijkerblouse-borstvoeding-kleding-collage

Ik heb er vijf bij elkaar gezocht, van allerlei merken en prijsklassen. Van links boven met de klok mee:  Only €29,95; Supertrash €79,95; CoolCat €29,99; Your look for less €24,99; Your look for less €13,99.

Blouses met ruches

Ik dacht vroeger altijd dat ruches bij de boezem mijn niet toch al te kleine borstpartij benadrukten. Ik ben er echter achter gekomen dat dat juist niet zo is. Als daar ruches zitten lijkt het volume daar van te komen, ze werken dus een beetje verhullend! Vooral als je borstvoeding geeft kun je nog wel eens onzeker zijn over het formaat van je boezem. Dat was ik in elk geval wel.

blouse-ruche-leuke-borstvoedingskleding-collage

Van links boven met de klok mee: Your look for less €19,95; Comma €49,95; Your look for less €12,99; Expresso Perla €79,95.

Wijd vallende shirts

Als een shirt wijd genoeg valt heb je genoeg ruimte om hem gewoon omhoog te schuiven. Er zijn echt superveel van dit soort shirts te vinden natuurlijk. Ik heb een paar favorieten van mij op een rijtje gezet. Het is wel duidelijk waar ik van hou geloof ik, patroontjes en werkjes, haha>

leuke-borstvoedingskleding-shirts-collageVan links boven met de klok mee: Even & Odd €14,95; Your look for less €11,95; Your look for less €9,95; Ragwear €44,95; Only €19,95; Your look for less €11,95.

Jurken

Jurken zijn iets lastiger te dragen als je borstvoeding geeft. Je moet er echt op letten dat de hals wijd genoeg is of dat er een sluiting aan de voorkant zitten. Ik ben dat meer dan eens vergeten en dan zat ik zo ongeveer in mijn onderbroek te voeden (of te kolven natuurlijk). Niet heel erg, dan zocht ik gewoon een apart kamertje, maar soms best koud!!

leuke-borstvoedingkleding-jurken-collageVan links naar rechts: Your look for less €29,99; Morgan €69,95; Steps €239,95; Anna Field €49,95.

Tips bij het samenstellen van een outfit

De kledingstukken die ik in dit artikel heb verwerkt zijn mijn persoonlijke favorieten, maar er zijn natuurlijk veel meer goede opties te vinden. Mijn tips om een leuke outfit samen te stellen die gewoon geschikt is om borstvoeding in te geven:

 • Ga voor een wijde hals
 • Sluiting aan de voorkant
 • Vergeet geen hemd aan te doen
 • Draag een cardigan of poncho om je warm te houden
 • Mix goedkope kleding met dure
 • Wees niet bang voor een patroontjes of en kanten randje
 • Wees ook niet bang om er sexy uit te zien, mag best 😉

 

Dat waren mijn ideeën voor leuke borstvoedingskleding. Heb jij nog goede tips voor kleding bij het borstvoeden?

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren lifestyle blogger 16 augustus 2019

  Geweldig artikel.

 • Reageren mode blogger 16 augustus 2019

  Prima tips.😍

 • Reageren Sarah 18 oktober 2017

  Leuke kleding. Ik mag binnenkort gaan shoppen 🙂

 • Reageren Melissa 26 oktober 2016

  Ik vond het heel lastig, die kleding met bv. Voor m’n gevoel liep ik alleen maar in te wijde kleding! Dit ziet er wel echt leuk uit…
  Melissa onlangs geplaatst…Op een verantwoorde manier pepernoten bakkenMy Profile

 • Reageren Malou 26 oktober 2016

  Goede tips en leuke items 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Herfst hop; 31 leuke winacties op verschillende blogs!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge