25 oktober 2015

Dingen waar ik niet aan toe gekomen ben in de herfstvakantie

niet gelukt in de herfstvakantie

Jahoor, zoals gewoonlijk had ik volop pannen voor de vakantie. En óók zoals gewoonlijk zijn er genoeg dingen waar ik niet aan toe gekomen ben. Ach, zo gaat dat. Helemaal niet erg, maar toch jammer.

 

Dingen waar ik niet aan toe gekomen ben in de herfstvakantie:

 1. In het bos wandelen. Héél jammer… We wandelen vaak genoeg hoor, ik met Jim, Rogier met Jim, Rogier en ik samen met Jim, maar eigenlijk nooit echt in het bos. Ik hou heel erg van het bos ik ben niet voor niets lid van Natuurmonumenten, maar het is zoooooooooooo ver weg. Ahem. Met de fiets zou het ongeveer een kwartier, twintig minuten zijn, denk ik, maar ik ben er nog steeds niet uit welke moederfiets ik moet nemen, dus fietsen gaat niet… Jammer… Tot ik eindelijk beslist heb blijft het bij het park en de kinderboerderij dus. De laatste hebben we drie keer bezocht afgelopen week.
 2. Mijn benen scheren. En de rest, jeweetwel. Niet aan toegekomen. Vind ik waarschijnlijk véél minder erg dan ik dat zou moeten vinden, volgens mijn vriend dan…
 3. Making a baby. Ondanks welwillende opa en oma, die Jim een nachtje te logeren hebben gehad is het niet gelukt. Ik kan eerlijk zeggen dat we onze window of oppurtunity deze maand met ongeveer twee weken gemist hebben. We hadden goede redenen hoor, kiespijn na een wortelkanaalbehandeling en buikgriep, maar toch wel héél jammer… Better luck next time! Nu ik het zo na elkaar lees trouwens, bedenk ik me opeens: Zouden punt 2 en 3 misschien iets met elkaar te maken hebben?

 

Hoe zit het met jullie, hebben jullie wel al je plannetjes uitgevoerd deze vakantie? Of zijn er ook wat dingetjes niet gelukt…

 

 

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren Nanouk 27 oktober 2015

  Hahaha heerlijk! Ach joh scheren is zo 2014 en baby maken kan ook als het niet vakantie is, toch? 😉

 • Reageren Paula 26 oktober 2015

  Over 2,5 maand weer vakantie, toch?!
  En over dat scheren: de nieuwe hipster(vrouw) heeft geen baard, dus geen haren op de kin maar haren op de benen. Dé (hipster)trend voor 2016.

  • Reageren Elisabeth 26 oktober 2015

   O top, ik geef het aan Rogier door! 😉

 • Reageren Nicole @ Everyday-Life.nl 25 oktober 2015

  Haha, wat ben je toch lekker open. Ik dacht toen ik je blog aanklikte van nu komen er dingen als ‘de voorraadkast opruimen’ of ‘dingen op Marktplaats’ zetten. Dat benen scheren.. tja dat is hier ook wel een ding ja. Moet altijd zo haasten ’s ochtends tegenwoordig met de kleine erbij!!!

  • Reageren Elisabeth 26 oktober 2015

   Daar zijn we allebei wel van toch? Eerlijkheid en openheid 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge