10 april 2015

De lekkerste koffie

image

Op station Haarlem hebben we alweer meer dan een jaar een Star Bucks. Dit verheugde me zeer, Star Bucks is namelijk héél cool. Bovendien staan ze bekend als redelijk MVO, en ik heb via mijn Triodos beleggingsrekening zelfs aandelen in ze.
Tot zo ver alleen maar positieve punten.
Helaas neem ik bijna iedere dag de bus, de VUMC-express, en worden buschauffeurs nou eenmaal niet zo happy van passagiers met koffie. Veel gebruik maak ik er dus niet van. Bovendien ben ik er achter gekomen dat er véél lekkerdere koffie is, de cappucino extra sterk bij de kiosk. Bijna nooit een lange rij, bereidingstijd van een paar seconden, en ze vinden het helemaal niet erg als je vraagt of het zoetje eerst mag, zodat je geen vies zoet schuim krijgt…
De dagen die ik met de trein mag(!) geniet ik daarom lekker uit mijn onhippe kioskcup.
Wat maakt het uit, ik zie er voor de rest toch ook niet uit. Jas die niet past vanwege de melktieten. Grote rooie sjaal erover om dat te verhullen. Immer een mega Eastpack tas op mijn rug, omdat die hele kolfinstallatie en koeltas overal mee naartoe moeten.
En het kan me helemaal niks schelen!

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Fotoverslag Lowlands 2015 (deel 1) - Alweer een nieuwe moeder blog 4 oktober 2015

  […] kocht ik mijn standaard items: appelflap, Lipton Ice Tea Green, een makkelijk blaadje en natuurlijk Cappucino Extra Sterk. De trein was best druk, maar gelukkig ging bijna iedereen er in Amsterdam Centraal uit voor Sail, […]

 • Reageren Die cappuccino habit, hè... Weet je wel wat die kost?! - Alweer een nieuwe moeder blog 2 oktober 2015

  […] Om heen en terug te komen zit ik 3,5 uur in de bus en trein en daar heb ik één à twee cappuccino extra sterk van de Kiosk voor nodig en die zijn €2,50 per stuk. Ik schat de kosten op €3,50 per […]

 • Reageren Minireview: carrot cookie van de Kiosk - Alweer een nieuwe moeder blog 24 september 2015

  […] koop ik een appelflap bij de Kiosk (naast mijn Cappuccino Extra Sterk of Lipton IceTea Green). Die blijft mijn favoriet, maar misschien zal ik dit carrot cookie voor de […]

 • Reageren Sanne Marlijn 19 april 2015

  Dit vind ik dus echt een hele chille tip! Ga ik ook eens nemen. Cappuccino extra sterk.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Filmpje: shoplog H&M, Vila, OnlyMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge