2 mei 2015

Cosmopolitan Body Special

comsopolitan body special

€5,99 – Ik vond het aan de dure kant voor een tijdschriftje, en heb best lang staan twijfelen. Zolang, dat ik mijn trein miste, maar het was het waard! Ik vond alle artikelen interessant en erg leuk geschreven.

Het begint al goed, met de editorial. “Je goed voelen is niet in kilo’s uit te drukken.” Precies, dat denk ik nou ook altijd.

Verder staat het magazine vol met leuke recepten voor lekkere sapjes en smoothies, voorbeelden van maaltijden die ‘afkleden’, en ook tips voor hoe je gezond kunt eten als je er eigenlijk weinig geld, zin of tijd voor hebt. Heel handig voor een nieuwe moeder.

Ze bieden nog meer ‘mentale steun’, er is bijvoorbeeld een artikel over wilskracht, en één over het plannen, doelen stellen en meten van fitheid. Ook wordt uitgelegd hoe je negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve.

Natuurlijk staan er allerlei sporttips en oefeningen in, mijn favorieten zijn de ‘sexy body’ en ‘skinny jeans’ work-out. Kan ik allebei wel gebruiken post-pregnancy. En gelukkig is er ook ruimte voor wat minder gezonde dingen zoals uitgaan, en het herstellen daarvan.

Tijdens het lezen heb ik niet het gevoel dat ze al te belerend zijn over sport en voeding, das fijn. Het is ook niet per se allemaal wetenschappelijk verantwoord. Maar wat geeft het? Het zijn gewoon leuke tips, het is geen bijbel waar je je aan moet houden.

Kortom, een aanrader. Vooral als je een paar uur in de trein moet zitten, en toch niks anders kan doen. Die oefeningen al helemaal niet 😉

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Eline 3 mei 2015

    Klinkt goed! Kan ik ook wel gebruiken na de zwangerschap over een aantal weken 🙂
    Eline onlangs geplaatst…Week 33 van mijn zwangerschapMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge