19 juli 2015

Bruce en Caitlyn

Caitlyn+Jenner

Bruce was altijd mijn favoriet bij the reality soap ‘Keeping up with the Kardashians’. Hij was de aardigste, rustigste en minst krankzinnige van de Jenner-Kardashian clan. Een soort mannelijke boei tussen alle vrouwelijke hysterie. Toen ik las dat Bruce zich eigenlijk vrouw voelde dacht ik dan ook dat het een grapje was. Dat bleek niet zo te zijn, hij is echt een zij, Caitlyn.

Caitlyn on couch

En Caitlyn ziet er heel goed uit voor een dame van 65! Bruce begon al goed natuurlijk, hij was een ontzettende hunk in de jaren 70/80.

Bruce stud

De olympisch kampioen op de tienkamp kwam over als een stoere gast die altijd bezig was met sport en boys toys. Ik kon me daarom niet goed voorstellen dat hij eigenlijk een vrouw wilde zijn. Nu heb ik de eerste helft van het tiende seizoen van KUWTK ge-binge-watched en dat heeft het hele verhaal verhelderd. Je ziet Bruce, maar je ziet dat zijn gezicht langzaam verandert door hormonen en plastische chirurgie, soms begint hij al wat vrouwelijker te praten.

bruce-jenner-autographed-1976-olympics-sport-magazine

Twee afleveringen gaan uitsluitend over hoe de transitie van Bruce naar Caitlyn voor de hele familie is. Goeie tv, veel beter dan de soap die KUWTK normaal is. Al denk ik dat het wel leuker is om te kijken als je alle andere ‘gewone soap’-afleveringen ook gezien hebt. Mijn favoriete scene is die waarin Bruce (nog niet Caitlyn dus), zijn garderobe aan Kim laat zien. Inclusief een aantal kledingstukken die hij in de afgelopen paar jaar van haar gepikt heeft. Hij laat haar zijn perfect gelakte teennagels zien en vertelt dat hij dat altijd al deed, en daarom dus altijd op sokken liep. Wow.

Aan het eind van deze reeks afleveringen is Bruce nog niet volledig overgestapt naar Caitlyn, maar de opnames waren een paar maanden geleden natuurlijk en op dit moment is er alleen nog Caitlyn, Bruce bestaat niet meer. Ik zal hem missen, maar ik verheug me ook enorm op de tweede helft van het seizoen, want dan zullen we Caitlyn beter leren kennen!

Caitlyn with coffee

Bruce heeft in elk geval aangekondigd dat de boys toys niet verdwijnen. Ook blijft hij sportief en blijft hij zijn motivational speeches geven. De eerste is inmiddels achter de rug, tijdens het ESPY sport gala in Los Angeles. Ik ben gerustgesteld, Bruce is niet helemaal weg, Caitlyn is gewoon de verbeterde versie.

 

 

Update:

Helemaal vergeten, dit is Caitlyns blog!

 

468x60 Warchild

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Miss Mags 20 juli 2015

    Kan alleen maar zeggen respect voor hem ! Wat fijn dat hij nu eindelijk kan zijn wie hij werkelijk is en wil zijn.

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge