19 oktober 2017

8 x babyspullen die ik liever voordelig (in bulk) online bestel

Wij bestellen bijna alles online tegenwoordig. Voor we kinderen hadden viel het nog mee, maar sinds Jim er is, en zeker sinds we ook Antonie hebben, is het gewoon makkelijker om onze inkopen online te doen.

Bron: Shutterstock (“baby diaper”)

Dat betekent niet dat we nooit naar een gewone winkel gaan natuurlijk. Shoppen is een leuk uitje. Maar waarom zou je je twee kinderen én boodschappen allemaal zelf naar huis slepen? Dat is een hoop gedoe. Eigenlijk kun je alles tegenwoordig wel online krijgen, vaak zelfs voordeliger. En dan wordt het nog (gratis) thuisbezorgd ook.

Producten die we eigenlijk standaard online bestellen

Luiers

Als je twee kinderen in de luiers hebt gebruik je veel luiers. Ik voel me er ontzettend schuldig over, want je ‘voelt’ gewoon hoe slecht je voor het milieu bent. Voor elk 5+ luiers per dag, die je allemaal in huis moet halen. (En als ze vol zijn ook naar de vuilnisbak moet brengen trouwens…) Dat is nogal een volume om mee te nemen van de winkel naar huis. Online bestellen is écht makkelijker.

Billendoekjes

Billendoekjes is eigenlijk hetzelfde verhaal. Voor ik kinderen had wist ik niet dat er zoveel doorheen gingen. Letterlijk dozen vol…

Pleisters

Ook zoiets dat er ineens veel sneller doorheen gaat met een peuter in huis, pleisters.

Moedermelk bewaarspullen

Ik geef borstvoeding, en ik heb overproductie. Dat is mooi, want zo maak ik alvast een voorraadje in de vriezer voor wanneer ik weer aan het werk ga. Al die melk moet wel bewaard worden natuurlijk. De bakjes, flesjes en zakjes bestel ik gewoon online.

Zoogcompressen

Bij Jim gebruikte ik wasbare zoogcompressen. Die heb ik nog steeds liggen, maar door de overproductie heb ik op het moment erg gevoelige tepels. Daardoor moet ik erg oppassen voor spruw bijvoorbeeld, en dat betekent vaak wisselen van compressen. De wasbare zijn niet zo geschikt op het moment, dus heb ik in bulk wegwerp zoogcompressen ingeslagen.

Spenen

Spenen op de fles en gewoon voor het lekker. Wist je dat je die eigenlijk slechts maximaal 6 weken mag gebruiken? Daarna is er kans dat ze stuk gaan en dat kan best gevaarlijk zijn. Dat merk ik vooral bij Jim. Hij heeft als hij gaat slapen nog steeds een speen. Hij sabbelt erop, maar hij speelt er ook mee. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat er een scheur in zat. We hebben daarom altijd wel een paar spenen op voorraad liggen. Zonder is gewoon geen optie. Dan slaapt hij niet (en wij ook niet).

Vitaminen

Kinderen krijgen tot ze 4 jaar zijn dagelijks vitamine D. Meestal onthoud ik wel dat ik het moet geven, maar als het bijna op is vergeet ik eigenlijk altijd nieuw te halen. Even snel online bestellen is daarom echt een uitkomst. Hetzelfde geldt voor mijn eigen mamavitaminen die ik slikte tijdens de zwangerschap. En nog steeds trouwens, zolang ik borstvoeding geef ga ik daar lekker mee door.

Ovulatietests

Op het moment niet hoor, maar toen we bezig waren met proberen was ik er al snel achter dat je ovulatietests beter in bulk online kunt bestellen. We hebben er best wat gebruikt en dan lopen de kosten snel op.

Voordeel Drogisterij

Bij Voordeel Drogisterij kun je al deze spullen gemakkelijk online bestellen. En de naam zegt het eigenlijk al, nog voordelig ook!

 

Koop jij ook zoveel online?

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Rebecca 25 oktober 2017

    Online kopen is zo fijn. 🙂

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge